Hjullastare Claas Torion 17 cm

299 kr

I lager

Claas Torion 1914 anses vara det bästa sortimentet av Claas hjullastare. Spaden med sin höga volym och tipplast väcker särskild entusiasm hos både stora gårdar och entreprenörer. SIKU:s version kommer i skala 1:50. Det säger sig självt att både lastarmen och spaden är flyttbara för maximalt nöje. Däckens djupa slitbana ger fordonet utmärkt grepp på och utanför gården. De rörliga leden säkerställer exceptionell manövrerbarhet. SIKU – Sedan över 70 år tillbaka har siku stått för leksaksmodeller av hög kvalitet. Generationer av föräldrar har redan roat sig med dessa modeller och skulle gärna vilja att deras barn också får uppleva detta. Den stabila tillverkningen, detaljrikedomen samt varje modells varierande funktioner får barnens ögon att lysa upp – förr som nu.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 17 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007298