Flexi Drickmugg Zebra/Chameleon 300 ml

149 kr

NUK Flexi Cup Chameleon är en smidig och praktisk drickmugg med integrerat sugrör i okrossbart material och muggen är fri från BPA. Motivet på drickmuggen ändrar färg när barnets händer håller eller gnuggar på motivet. NUK Flexi Cup Chameleon är en praktisk drickmugg med sugrör i silikon. NUK Flexi Cup är spillfri och har en graderingsskala som mäter mängd intag av dryck. Skyddslock med clip för enkel förvaring. Tillverkad i okrossbart polypropylene. Chameleon effekten på den här muggen gör att motivet ändrar färg. Värmen från barnets händer gör att motivets färger ändras. En lekfull effekt som uppmuntrar barnet till att använda sin drickmugg.

Volym: 300 ml
Storlek: ‎7,3 x 7,3 x 21 cm
Ålder: 1+ år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: