17%

Lapidou Aktivitetsleksak Boll

239 kr 199 kr

En mjuk aktivitetsboll i plysch med detaljer i bomull som ger barnet taktil stimulans. I bollen finns en skallra, en tuta och prassel som underhåller barnet och stimulerar finmotoriken. Bollen är greppvänlig för små händer och ger oändliga möjligheter till lek och utforskande. Passar från nyfödd
Ca 14 cm diameter
100% polyester med detaljer i bomull
Maskintvätt 30°C

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: