50%

Strumpbyxor / Tights – Mönstrade (2-pack)

299 kr 149 kr

Jättebra paket med två härliga tights med unisexmönster i bra kvalitet till bra pris från Minymo. Tightsen sitter bra och har bra stretch.

Minymo är känt för bra och billiga kvalitetskläder för barn med bra passform. Perfekta kläder för vardagsbruk! Minymo-tights är i allmänhet normala till lite rymliga i storleken.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: