0%

Balaclava Öron Ull

383 kr

Fin Huttelihut elefantmössa i fläckig bomullsfleece. Huttelihuts elefantmössa har en rund huvudform med två teddyöron upptill. Hatten har 2 lager. Det yttre lagret består av ett kraftigt lager filtbomull. Insidan består av mjuk bomullvelour. I ansiktsöppningen finns en räfflad kant och elefantmössan har en praktisk delad design med extra längd baktill.

Merinoullblandning
80% Ull 20% Polyester
Tvättas 30 °C
Ingen blekning
Får ej torktumlas
Torka platt
Stryk ej
Kemtvätta ej

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: