Rock EdP 100 ml

Det ursprungliga priset var: 995 kr.Det nuvarande priset är: 796 kr.

I lager

Rock EdP: En Doft för den Moderna och Självmedvetna Kvinnan

Upplev en symfoni av dofter med Rock Eau de Parfum, en doft som hyllar den självmedvetna kvinnan. Denna parfym kombinerar modern elegans med en stark och självsäker närvaro.

Fruktig och Energi-givande Topp

Rock EdP öppnar med en fruktig och energi-givande topp av mandarin, ozone-ackord och bergamott. Dessa noter ger en omedelbar känsla av charm och vitalitet, vilket gör doften perfekt för en dynamisk start på dagen.

Blommig och Förförande Hjärta

Doftens hjärta är en förtrollande blandning av mugane, datura flower-ackord och fresia. Dessa ingredienser skapar en djupt blommig och förförande bukett som symboliserar kvinnlig kraft och skönhet.

Sensuell och Mjuk Bas

Basnoterna i Rock EdP, bestående av sandelträ, Orcanox och vanilj, bidrar till en varm och mjuk avslutning. Denna subtila kombination av dofter ger en balanserad och långvarig karaktär som speglar kvinnans femininitet och styrka.

Doftens Själ och Ingredienser

Med ingredienser som Alcohol Denat., Parfum, Aqua och olika naturliga extrakt, är Rock EdP skapad för att tilltala den moderna, självmedvetna kvinnan som värdesätter en unik och uttrycksfull doft som kompletterar hennes personlighet och stil.

En Doft som Speglar Din Personlighet

Rock EdP är mer än bara en parfym; det är ett uttryck för självsäkerhet och individualitet. Den är designad för den moderna kvinnan som vill uttrycka sin personlighet och styrka genom en signaturdoft som är lika unik som hon är.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008426