Silikon Haklapp 2-pack Elphee Blue

Det ursprungliga priset var: 229 kr.Det nuvarande priset är: 206 kr.

Slut i lager

Låt en hjortvän ta hand om maten du tappar med den här uppsättningen med två praktiska silikonhaklappar – redo att göra måltiden mindre rörig. De två haklapparna är vattentäta och kommer att hålla ditt barn torrt när du tränar på att dricka.

Den stora stadiga fickan kommer att fånga upp mat som missar, vilket sparar mycket tid för städning. Haklapparna är mjuka och bekväma för små att bära och har en justerbar nackrem med dubbel knappstängning.

De söta blå haklapparna är dekorerade med rådjursvännen Elphee och stänkande vattendroppar. Elefanthaklappen i silikon är lätt att torka av eller diska i diskmaskin.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002315