0%

Ribbstickade Knästrumpor i Merinoull

47 kr63 kr

Upptäck Ribbstickade Knästrumpor i Merinoullblandning med OEKO-TEX® Standard 100

Dessa ribbstickade knästrumpor i merinoullblandning är inte bara bekväma och hållbara, utan också certifierade enligt OEKO-TEX® STANDARD 100. Detta innebär att de är fria från skadliga ämnen och säkra för alla typer av hud. Med en sammansättning av 42% ull, 42% akryl, 14% nylon och 2% elastan, erbjuder de en överlägsen komfort och passform.

Säkerhet och Kvalitet i Fokus

OEKO-TEX® STANDARD 100-certifieringen garanterar att dessa knästrumpor är fria från skadliga kemikalier, vilket gör dem idealiska för personer med känslig hud. Merinoullens naturliga värmande egenskaper kombinerat med akryl och nylon ger både värme och slitstyrka, medan elastanet säkerställer en bekväm passform.

Stilfull och Miljövänlig Design

– Material: 42% ull, 42% akryl, 14% nylon, 2% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Egenskaper: Ribbstickning för en klassisk look och bekväm passform
– Användning: Perfekt för daglig användning, särskilt under kyligare dagar.

Långvarig Komfort och Enkel Skötsel

Dessa strumpor är lätta att sköta och behåller sin kvalitet och komfort även efter flera tvättar. De är ett utmärkt val för alla som söker hållbara och säkra klädval.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: