0%

Vinteroverall Med Päls

769 kr

En varm overall för ditt barn i slitstarkt material. Materialet är andningsbart, vindtätt och vattentätt, så ditt barn kan vara ute i regn, snö och vind utan att bli kallt och blött. Testat vattenpelartryck på 20 000 mm och andningsförmåga på 10 000g. Overallen har en kvalitetsdragkedja framtill och utvändiga fickor framtill.

Hakskydd ser till att dragkedjan känns mjuk under hakan. Overallen har en avtagbar huva där fuskmudden kan tas bort. Justerbara gummistövelband som kan sättas under stöveln för att hålla den på plats. Reflexdetaljer på baksidan. Den har en namnlapp på insidan.

Sammansättning: 100% Polyester
Tvätt: Tvättas i 40°
Blekning: Ska ej blekas
Torktumling: Ej lämplig för torktumling
Torkning: Linjetorkning
Strykning: Får ej strykas
Kemtvätt: Ska ej kemtvättas

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: