Gummistövlar Wellies

399 kr

Klassiska Wellies gummistövlar från Color Kids. Gummistövlarna har Color Kids-loggan på utsidan med reflekterande yta. Yttersulan är gjord av gummi med ett bra mönster i botten som säkerställer ett bra fäste på våta underlag. Innersulan kan tas av så att stövlarna kan torka snabbt. Finns i flera vackra färger. Tillverkad av 100% naturgummi. Gummistöveln är smalare i hälen för optimal komfort och rörelse. Som en tumregel ska stöveln vara i längden av foten plus ett finger, för att säkerställa passform och plats för en tjock strumpa.

100% naturgummi

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: