Badskum-maskin Lejon Bubble Maker +12 m

249 kr

I lager

Interaktiv Badskum-maskin för Barn

Upptäck glädjen i badstunden med vår innovativa badskum-maskin! Genom att lägga till en liten mängd flytande tvål och trycka på knappen, kan ditt barn hjälpa lejonet att ”borsta tänderna” samtidigt som skummet börjar svämma över. Denna interaktiva leksak gör varje bad till ett roligt äventyr, utan behov av batterier.

Vattenlek med Orange Kopp och Anka

Ingår i denna magiska badupplevelse är en orange kopp, som när den fylls med vatten och hälls i ankans mun, aktiverar ett snurrande hjul. Under spelet skapas ett förtjusande vattenfall som garanterat kommer att fascinera och underhålla ditt barn under badtiden.

Produktdetaljer

Med en höjd på endast 220 mm är denna badskummaskin det perfekta tillägget till badet för små upptäckare. Designad för barn från 12 månader och uppåt, uppmuntrar denna leksak till lekfull inlärning och utveckling av motoriska färdigheter, allt i en säker och interaktiv miljö.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010758