0%

hmlTrece Zip Huvtröja

400 kr

Mjukhet och Funktionalitet i hmlTrece Zip Huvtröja

Upptäck mjukheten och de fukthanterande fördelarna hos hmlTrece Zip Huvtröja. Denna huvtröja är tillverkad av ekologisk bomull och återvunnet sweatshirttyg av hög kvalitet, certifierat enligt STANDARD 100 by OEKO TEX® för överlägsen kvalitet och säkerhet.

Mjukt och Andningsbart Material

Den ekologiska bomullen och återvunna polyesterblandningen ger huvtröjan dess otroliga mjukhet och andningsförmåga. Ditt barn kommer att känna sig bekvämt och fräscht oavsett aktivitet.

Praktisk Hel Dragkedja

hmlTrece Zip Huvtröja har en hel dragkedja framtill, vilket gör den enkel att ta på och av. Det är perfekt för dagar när temperaturen varierar, och ditt barn kan enkelt justera efter behov.

Funktionella Detaljer

Den här hummel-hoodien har ärmslut med muddar för extra skydd och en känguruficka framtill för att hålla händerna varma eller förvara små föremål. Tryckta logotyper och vinklar ger den en sportig och modern look.

Passform och Kvalitet

hmlTrece Zip Huvtröja har en normal passform som passar bekvämt på din lilla. Den är tillverkad med omsorg och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: