0%

hmlMable Zip Tröja

464 kr

Hållbar och Stilfull

hmlMable Zip Tröja är en hållbar och trendig Tröja för ditt barn. Tillverkad av ett dubbelstickat interlock-tyg med en blandning av ekologisk bomull och återvunnen polyester, erbjuder denna Tröja från hummel® en miljövänlig och slitstark lösning för barnens vardag.

Praktisk och Bekväm Design

Med en hel dragkedja framtill med blixtlåshus, gör denna Tröja det enkelt för ditt barn att ta på och av sig själv. Den är både funktionell och bekväm, idealisk för aktivt bruk.

Unik Glans

Tröjan utmärker sig med tryckta vinklar längs armarna och en broderad logotyp på bröstet, båda med metalliserade fibrer som ger en subtil och snygg glans. Denna detalj ger en modern touch till en klassisk design.

Miljövänliga Material

Tillverkad av 58% återvunnen polyester och 42% ekologisk bomull, kombinerar hmlMable Zip Tröja hållbarhet med en mjuk och skön känsla, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för ditt barns garderob.

hmlMable Zip Tröja?

Om du söker en Tröja som kombinerar hållbarhet, funktion och en unik design, är hmlMable Zip Tröja det perfekta valet. Den är idealisk för barn som behöver bekväma och stilfulla kläder för deras dagliga äventyr och lekar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: