Min glittriga pysselbok Bondgården

Det ursprungliga priset var: 59 kr.Det nuvarande priset är: 47 kr.

I lager

Utforska kreativiteten med färgläggning och glittrande klistermärken

Ge liv åt en värld av söta och coola motiv med vår senaste färgläggnings- och pysselbok. Denna bok är perfekt för unga konstnärer som älskar att utforska sin kreativitet, komplett med glittrande klistermärken som tar dina konstverk till en helt ny nivå.

Glittrande klistermärken för extra magi

Varje bok kommer med ett urval av glittrande klistermärken som gör det möjligt för barnen att anpassa och pynta varje sida efter eget önskemål. Dessa klistermärken lägger till en gnistrande touch och gör varje konstverk unikt och personligt.

Främja kreativitet och finmotorik

Utöver timmar av underhållning erbjuder denna färgläggnings- och pysselbok en fantastisk möjlighet för barn att utveckla sin finmotorik och kreativa tänkande. Att färglägga inom linjerna och placera klistermärkena precist hjälper till att förbättra hand-ögonkoordination och tålamod.

Idealisk för unga konstnärer

Med en mix av söta och coola motiv, är denna bok designad för att tilltala en bred publik. Oavsett om ditt barn är intresserad av djur, rymden, prinsessor eller superhjältar, finns det något i denna bok som kommer att inspirera.

En perfekt present

Letar du efter den perfekta presenten till ett kreativt barn? Vår färgläggnings- och pysselbok med glittrande klistermärken är en utmärkt gåva som garanterat kommer att uppskattas. Inte bara är det en rolig aktivitet, men det är också ett utmärkt sätt för barn att uttrycka sig och visa sin kreativa sida.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010952