Älvor pysselbok med klistermärken

Det ursprungliga priset var: 59 kr.Det nuvarande priset är: 47 kr.

I lager

Upptäck naturens magi med älvorna Disa, Drusa och Dora

Dyk in i en förtrollad värld där älvorna Disa, Drusa och Dora väntar på att ta dig med på upptäcksfärder och äventyr i naturen. Denna klistermärkesbok bjuder in barn till en värld fylld av fantasi och upptäckarlust, där de får följa med dessa tre oskiljaktiga vänner på deras spännande resor.

Skapa ditt eget äventyr med över 400 klistermärken

Med mer än 400 klistermärken till ditt förfogande öppnas oändliga möjligheter att personifiera och berika berättelserna om Disa, Drusa och Dora. Barnen uppmuntras att använda sin fantasi för att göra varje sida i boken levande, vilket ger en unik och personlig touch till älvornas äventyr.

Förbättra kreativitet och finmotorik

Denna klistermärkesbok är inte bara ett nöje att utforska; den hjälper också barn att utveckla sin kreativitet och finmotorik. Att placera klistermärkena på rätt ställen kräver precision och tålamod, vilket är utmärkta färdigheter för barn att öva på.

Följ med på en magisk resa

Stig in i älvornas värld och gör den fin med alla medföljande klistermärken. Varje sida i boken är en ny möjlighet att utforska, skapa och drömma. Barnen ges friheten att tolka och förändra berättelserna som de önskar, vilket gör varje läsning till en ny upplevelse.

En perfekt present för unga äventyrare

Letar du efter en unik present till ett barn som älskar natur och fantasi? Denna klistermärkesbok om älvorna Disa, Drusa och Dora är den perfekta gåvan. Inte bara erbjuder den timmar av underhållning, men den inspirerar också till kärlek för naturen och vikten av vänskap.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010955