Ambulans Svensk 8 cm

69 kr

Slut i lager

En leksaksbil i metall i form av en ambulans är en imponerande miniatyrversion av detta livsviktiga nödfordon. Tillverkad av hållbar metall och noggrant formgiven för att återspegla en verklig ambulans, ger denna leksaksbil en känsla av realitet och spännande lekupplevelser. Den starka metallkonstruktionen ger både hållbarhet och långvarig lekförmåga. Ambulansens detaljer är omsorgsfullt återskapade med realistiska färger, logotyper och designelement som liknar en verklig ambulans. Trots att inga dörrar kan öppnas, gör den fasta designen den tålig och redo för alla äventyr. Den metalliska ytan ger en känsla av kvalitet och autenticitet. Denna metallleksaksbil i form av en ambulans är ett perfekt komplement till lekstäder eller räddningslekplatser. Den låter barnen utforska rollspel som ambulanspersonal och räddningssituationer, samtidigt som den stimulerar deras fantasi och kreativitet. Med sin robusta metallkonstruktion och realistiska detaljer är denna ambulans leksaksbil i metall en utmärkt val för barn som älskar fordon och äventyr. Den erbjuder en möjlighet att fördjupa sig i räddningsvärlden och låter dem använda sin fantasi fritt.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007277