Gosedjur Kanin Gammelrosa 36 cm

299 kr

I lager

Gosedjur Nattous Lapidou Kanin

Nattous Lapidou Kanin är ett charmigt och mysigt gosedjur som snabbt kan bli ditt barns första och mest trogna vän. Den här mjuka kaninen är designad för att vara en långvarig följeslagare och kramvän för ditt barn.

Högkvalitativ Material och Design

Kaninen är noggrant tillverkad i supermjuk plysch, vilket ger en behaglig och gosig känsla. Dess stora nos och vänliga ögon gör den oemotståndlig för barn. Den är perfekt för kramstunder och ger tröst och trygghet.

Anpassad för de Yngsta

Denna gosedjurskanin är speciellt utformad för att passa från nyfödd och uppåt, vilket gör den till en idealisk första leksak och vän för ditt barn.

Skötselråd och Mått

Kaninen är enkel att sköta om och kan tvättas i maskin vid 30°C, vilket underlättar föräldrars vardag. Med en höjd på ca 36 cm är den lämplig i storlek för små barn att hålla och krama.

Material och Hållbarhet

Tillverkad av 100% polyester, garanterar Nattous Lapidou Kanin hållbarhet och kvalitet, vilket gör den till en långvarig följeslagare för ditt barn.

Denna Nattous Lapidou Kanin är mer än bara ett gosedjur; den är en kär vän som kommer att följa ditt barn genom många år. Med dess högkvalitativa material, kärleksfulla design och användarvänlighet, är den en utmärkt present för alla små barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000070