Byggklossar 60 st

249 kr

I lager

Micki Byggklossar – Stimulera barnets fantasi och kreativitet!

Mickis klassiska träbyggklossar är en perfekt leksak för att uppmuntra barnets fantasi och kreativitet. Detta stora set innehåller 60 träklossar i olika former och färger, vilket ger barnet oändliga möjligheter att bygga och skapa.

Oändliga lekmöjligheter

Med Mickis byggklossar kan barnet skapa allt från världens högsta torn till mysiga kojor för sina dockor. Byggklossarnas olika former och färger stimulerar barnets fantasi och utvecklar deras koordinationsförmåga samtidigt som de har roligt och utforskar nya idéer.

Stimulerar fantasi och kreativitet

Mickis träleksaker är kända för sin höga kvalitet och pedagogiska värde. Dessa byggklossar är inget undantag och kommer att inspirera barnet att utforska och utvecklas genom lekens olika stadier. De tryckta, lekfulla illustrationerna på klossarna fungerar som en sagobok och uppmuntrar till berättande och nyfikenhet.

Specifikationer:

– Innehåller: 60 träbyggklossar i olika former och färger – Främjar fantasi, kreativitet och koordinationsförmåga hos barnet – Tillverkade av högkvalitativt trä för långvarig lekglädje

Ge ditt barn möjligheten att utforska och skapa med Micki Byggklossar – en klassisk leksak som aldrig går ur tiden!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011091