0%

hmlMagda Joggingbyxor

400 kr

Stiliga och Bekväma hmlMagda Joggingbyxor för Barn

hmlMagda Joggingbyxor är det perfekta valet för barn som vill vara både bekväma och snygga. Dessa byxor är designade med barnens komfort i åtanke och har en rad fantastiska funktioner.

Justerbar Midja med Dragsko

Ett av de bästa dragarna med hmlMagda Joggingbyxor är den justerbara midjan med dragsko. Detta gör att barnen kan anpassa passformen efter sina behov, vilket ger en perfekt passform varje gång.

Mjukt och Stretchigt Interlock-tyg

Byxorna är tillverkade av organisk bomull och har interlock-tyg som ger massor av stretch. Detta innebär att barnen kan röra sig fritt och bekvämt, oavsett vad de gör.

Snygg Broderad Logotyp med Metalldetaljer

För en extra touch av stil har hmlMagda Joggingbyxor en broderad logotyp med metalldetaljer. Detta ger byxorna en elegant och sofistikerad finish som gör dem perfekta för olika tillfällen.

Certifierad För Miljövänlighet

Dessa joggingbyxor är tillverkade med hänsyn till miljön och innehåller återvunna material. De är också certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® för att säkerställa att inga skadliga ämnen användes i produktionen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: