0%

T-shirt SS Slub

212 kr

T-shirt från ENFANT

Denna smarta T-shirt från Enfant är tillverkad av 100% bomull, vilket känns extra mjukt och bekvämt mot huden. T-shirten har en cool all-over tryck med palmer. Denna T-shirt är både snygg och bekväm och är perfekt för ditt barns vardagsstil. Den mjuka bomullen ger extra komfort. Ribbad krage och Enfant-logotyp längst ned. Stängs med dolda knappar på storlekarna 86-92.

Material

– Tillverkad av 100% bomull

Tvättanvisningar

– Maskintvätt vid 40°C
– Använd ej blekmedel
– Torktumla vid låg värme
– Stryk vid låg temperatur
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: