Prinsess-set Blå 38×31 cm

169 kr

I lager

Det här prinsess-setet är en komplett leksaksuppsättning som innehåller allt barnet behöver för att klä upp sig som en glamorös prinsessa. Setet inkluderar en elegant väska där barnet kan förvara sina prinsessaccessoarer. Dessutom finns en gnistrande krona som ger en känsla av kunglighet och skapar en magisk atmosfär. Setet innehåller även prinsess-skor som barnet kan bära och leka i, samt smycken som kan inkluderas för att komplettera prinsesslooken. Denna typ av leksak ger barn möjlighet att låtsas vara prinsessor och skapa sina egna sagolika berättelser och äventyr.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Ålder: 3+ år CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007484