Dagbok med Lås Paljettfönster Påfågel

89 kr

I lager

En dagbok med lås och paljettfönster med påfågel är en personlig anteckningsbok som är designad med ett lås för att hålla dina tankar och hemligheter privata. Dessutom har den ett dekorativt fönster med paljetter i form av en påfågel, vilket ger dagboken en extra touch av stil och skönhet. Denna dagbok är en perfekt plats för att skriva ned dina tankar, känslor, upplevelser och andra reflektioner på ett privat och säkert sätt. Det lås som medföljer hjälper till att hålla innehållet skyddat från nyfikna ögon. Paljettfönstret med påfågelmotivet ger dagboken en unik och personlig touch som kan inspirera dig att vara kreativ och uttrycksfull i dina anteckningar. En dagbok med lås och paljettfönster med påfågel är inte bara en praktisk plats för att dokumentera dina tankar, utan också en vacker föremål som du kan njuta av att äga. Det är en perfekt gåva till någon som älskar att skriva eller som vill ha en speciell plats att uttrycka sina tankar och känslor.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 178 x 133 mm
Material: Silikon, plast och papper
Ålder: 3+ år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007443