Leksaksbil Pistmaskin PistenBully 8 cm

59 kr

Slut i lager

Siku Pistmaskin – Perfekt för Lek och Samling

Upptäck världen av snöskotrar och pistmaskiner med denna imponerande modell från SIKU. Denna miniatyrversion av en pistmaskin är designad för att återspegla de verkliga fordonens kraft och mångsidighet.

Realistisk Design och Rörlighet

Den här SIKU pistmaskinen är utformad med detaljerad precision för att efterlikna de verkliga pistmaskinernas design och funktioner. Larvbandens design ger full rörlighet och gör det möjligt för modellen att navigera genom olika typer av terräng med lätthet.

Allsidig Användning

Denna modell är inte bara ett fantastiskt leksaksfordon utan också en utmärkt samlarobjekt för entusiaster i alla åldrar. Dess mångsidighet och realism gör den till ett populärt val för både lek och display.

Perfekt för Lek och Säsongsteman

Oavsett om det är i en snöig lekmiljö eller som en del av en vintersamling, är denna SIKU pistmaskin ett roligt och spännande tillskott till lekrummet eller hyllan. Den inspirerar till fantasifull lek och ger barn möjlighet att utforska vintersportvärlden.

Specifikationer:

– Realistisk design och rörlighet – Perfekt för lek och samlarobjekt – Rekommenderad ålder: Från 3 år

Lägg till denna SIKU pistmaskin i ditt leksakssortiment för timmar av spännande lek och utforskning av vintersportvärlden!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011094