Ambulans Svensk 8 cm

69 kr

Slut i lager

En leksaksbil i metall i form av en ambulans är en imponerande miniatyrversion av detta livsviktiga nödfordon. Tillverkad av hållbar metall och noggrant formgiven för att återspegla en verklig ambulans, ger denna leksaksbil en känsla av realitet och spännande lekupplevelser. Den starka metallkonstruktionen ger både hållbarhet och långvarig lekförmåga. Ambulansens detaljer är omsorgsfullt återskapade med realistiska färger, logotyper och designelement som liknar en verklig ambulans. Trots att inga dörrar kan öppnas, gör den fasta designen den tålig och redo för alla äventyr. Den metalliska ytan ger en känsla av kvalitet och autenticitet. Denna metallleksaksbil i form av en ambulans är ett perfekt komplement till lekstäder eller räddningslekplatser. Den låter barnen utforska rollspel som ambulanspersonal och räddningssituationer, samtidigt som den stimulerar deras fantasi och kreativitet. Med sin robusta metallkonstruktion och realistiska detaljer är denna ambulans leksaksbil i metall en utmärkt val för barn som älskar fordon och äventyr. Den erbjuder en möjlighet att fördjupa sig i räddningsvärlden och låter dem använda sin fantasi fritt.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007277