Ultra Air Nighttime 18m+ Glow in the dark Moln Björn

109 kr

I lager

Söker du den ultimata nattnappen? Philips Avent Ultra Air nattnapp med extra stora hål garanterar torr hud, medan den lysande knoppen säkerställer att nappen syns i mörkret. Denna symmetriska sugnapp är särskilt designad för att matcha barnets naturliga gom-, tand- och tandköttstruktur, vilket gör den idealisk för barn över 18 månader. Plus, med det smarta resefodralet, kan du enkelt sterilisera nappen i mikrovågsugnen. Säg adjö till vanliga nappar och välkomna Philips Avent Ultra Air napp – för en trygg och bekväm natt.

Ålder: 18+ mån 98% acceptans Resefodral ingår

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007889