Pepp Luxx Sittvagn Resevagn Chocolate

Det ursprungliga priset var: 1 995 kr.Det nuvarande priset är: 1 197 kr.

Slut i lager

Nuna PEPP Luxx Buggy Barnvagn i första klass. Om det inte är trasigt, sägs det, ska du inte laga det. Så det gjorde vi inte. Vi gjorde den bättre: PEPP luxx är här. En helt ny version av den vassa lilla barnvagnen, utformad för att göra livet med små barn exklusivt. Praktisk, komfort för barnet, snygg körning – allt i ett fantastiskt totalpaket. Här är något för ditt (lilla) liv i lyx. Den smarta designen erbjuder en chic och unik åktur från det ögonblick då bebisen kommer till världen till småbarnsåren.

Två justerbara vadstöd gör små sovstunder bekväma. Den 3-punkts- eller 5-punkts antiloop-selen med snabbklickknappar ger ultimat säkerhet och trygghet. Bromssystemet med en knapptryckning är mycket enkelt att använda – rotera bara framhjulen för att låsa dem på plats och förhindra att de rör sig. Den nya höga sitsen ger en bra utsikt över barnet och kan lutas tillbaka helt i tre lägen. Baby Progressive Suspension Technology för en bekväm och smidig resa. Höjdjusterbart handtag för både små och långa personer. Stor korg gör ärenden och shopping enklare. Stora hjul för den ultimata mjuk seglingsupplevelsen för sovande personer.

Rekommenderad användning: Upp till 25 kg.
Färg: Chocolate
Vikt: 9,76 kg
Max vikt: 25 kg
Material: Aluminium
Dimensioner: H-105 cm B-55 cm L-74 cm
Dimensioner (ihopfälld): H–26 cm B–55 cm L-83 cm

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001736