Kofta Genie

599 kr699 kr

Molo Kofta Genie – elegans och komfort

Molo kofta Genie är en stilfull och bekväm kofta som passar perfekt för både vardag och fest. Med sin eleganta design och mjuka material är denna kofta ett utmärkt val för barn som vill känna sig både bekväma och välklädda.

Materialblandning för komfort och hållbarhet

Genie-koftan är tillverkad av 75% viskos och 25% nylon, vilket ger en mjuk och behaglig känsla mot huden. Denna materialblandning gör koftan slitstark och elastisk, vilket säkerställer att den håller formen och ser bra ut efter många användningar.

Design och passform

Genie-koftan har en klassisk och tidlös design med knappstängning framtill. Den är perfekt för att hålla ditt barn varmt under kyliga dagar samtidigt som den ger en stilren look. Koftan har ribbstickade muddar och fållar för en bekväm passform som håller koftan på plats.

Lätt att sköta

För att hålla din Molo Genie kofta i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara koftans kvalitet och form. Följ dessa skötselråd för att säkerställa att koftan håller länge och ser bra ut efter varje tvätt.

Detaljer av animaliskt ursprung

Observera att Molo Genie kofta innehåller delar av animaliskt ursprung som inte är textila. Detta kan inkludera detaljer som knappar eller dekorationer, vilket bidrar till koftans unika och eleganta utseende.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: