Träpussel Bluey 20 delar

159 kr

I lager

Träpussel Bluey 20 delar – Lekfullt pusslande med Bluey!

Ge ditt barn en rolig och utmanande pusselupplevelse med detta charmiga träpussel från Blueys värld! Med en illustration av Bluey när hon sitter och ritar hemma i sitt rum blir pusslet både underhållande och pedagogiskt.

Rolig och utvecklande lek

Pusslet består av 20 bitar som är perfekt utformade för små händer att hantera. Genom att pussla ihop motivet av Bluey kan barnet träna sin finmotorik, problemlösningsförmåga och koncentration på ett roligt sätt.

Lekålder och material

Detta träpussel rekommenderas för barn från 3 år och uppåt. Tillverkat av trä är det både hållbart och säkert för barn att använda under lek.

Viktiga säkerhetsanvisningar

– Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader på grund av små delar och kvävningsrisk.

Låt ditt barn fördjupa sig i pusslandets värld med Träpussel Bluey 20 delar! Ett perfekt sätt att stimulera barnets kreativitet och problemlösningsförmåga samtidigt som de har kul med sin favoritkaraktär från Blueys värld.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011081