Vattenflaska Rostfritt Stål Safari Tiger 500 ml

209 kr

I lager

Vattenflaska hållbar och BPA-fri rostfri stålflaska 500ml

Upptäck LÄSSIGs robusta och stilrena rostfria stålflaska från Safari-kollektionen. Denna högkvalitativa dricksflaska är perfekt för både barn och vuxna, tack vare dess hållbara design och praktiska funktioner. Med en kapacitet på 500 ml är den idealisk för alla dina dryckesbehov, vare sig du är på språng eller hemma.

Robust och säker design

LÄSSIGs rostfria stålflaska är tillverkad av BPA-fritt material och är helt säker att använda. Flaskan är både diskmaskinssäker och okrossbar, vilket gör den till ett hållbart och pålitligt val för daglig användning. Den är även läckagesäker, så du behöver inte oroa dig för spill i väskan eller ryggsäcken.

Perfekt för olika typer av drycker

Denna mångsidiga dricksflaska är lämplig för icke-kolsyrade, ljummet och svala drycker. Oavsett om du vill ha vatten, juice eller en annan favoritdryck, håller LÄSSIGs flaska din dryck fräsch och redo att dricka.

Två olika drickkorkar ingår

För extra bekvämlighet kommer flaskan med två olika drickkorkar. Välj mellan en klassisk skruvkork eller en praktisk sportkork, beroende på dina behov och preferenser. Detta gör flaskan perfekt för både träning och vardagligt bruk.

Enkel att rengöra

LÄSSIGs rostfria stålflaska är enkel att rengöra och kan diskas i diskmaskin, vilket gör underhållet snabbt och smidigt. Dess hållbara material säkerställer att flaskan behåller sin kvalitet och funktionalitet även efter upprepade tvättar.

Ge dig själv eller dina nära och kära en pålitlig och säker dricksflaska med LÄSSIGs rostfria stålflaska från Safari-kollektionen. Den kombinerar hållbarhet, säkerhet och stil, vilket gör den till ett utmärkt val för alla åldrar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011125