RC Monster Buggy Radiostyrd Bil Off-Roader 30 cm

358 kr

I lager

Gå utanför allfartsvägarna med denna supercoola terrängbil! Monster Buggy har full kör- och styrfunktionalitet och kan köra över vilken terräng som helst. Tack vare 2,4 GHz-radiotekniken kan upp till tio barn leka samtidigt. Happy People RC Monster Buggy är utrustad med främre och bakre fjädring. Fjärrkontrollen har en räckvidd på cirka 20 meter. Bilen drivs med fyra AA-batterier och kontrollern drivs med ett 9V-batteri (båda ingår).

Europlay Monster Buggy är en terrängbil med fulla styr- och körfunktioner. Han åker över vilken terräng som helst och är fullfjädrad. Med 2,4 GHz kan upp till 10 spelare tävla samtidigt. Radiofjärrkontrollen har en räckvidd på ca 40 m. Batterier: 4x AA (fordon), 1x 9V (kontroller) ingår. Vill du uppleva fartens spänning? Då bör denna radiostyrda leksaksbil Monster Buggy från Happy People inte saknas i dina barns leksakssamling. Denna leksaksbil kan nå en maxhastighet på 10 km/h.

Tack vare robust konstruktion och färgglad kropp är det en hållbar och intressant leksak.

Den har även full fjädring. 4 × AA-batterier till bilen och 1 × 9 V-batterier till fjärrkontrollen ingår i leveransen.

Ej lämplig för barn under 3 år. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006392