Upplyst Glittrande Studsboll Rosa

39 kr

Slut i lager

Upplev förtrollande lekstunder med våra Lysande Studsande Glitterbollar i Rosa – det perfekta valet för barns leksaker. Dessa unika, rosa glitterbollar är designade för att fånga barns fantasi och stimulera aktivt lek. Vid varje studs aktiveras en lysande effekt, vilket gör dem till en hit under både dag- och kvällslekar. Perfekt för lek inomhus, utomhus eller som festtillbehör, våra hållbara och säkra glitterbollar är idealiska för barn i alla åldrar.

Dessa rosa studsande bollar erbjuder inte bara timmar av underhållning men är också ett utmärkt verktyg för att utveckla motoriska färdigheter och hand-öga-koordination hos yngre barn. Med sin iögonfallande design och högkvalitativa material, garanterar våra Lysande Studsande Glitterbollar hållbarhet och långvarigt nöje.

Sök inte längre efter den perfekta gåvan eller leksaken som lyser upp barnens lek. Beställ dina Lysande Studsande Glitterbollar i Rosa idag och se ditt barns ögon tändas med glädje

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004041