Foodie Drickflaska Sugrör EasyGrip Elphee 20 cm

Den söta flaskan med greppvänlig hylsa passar perfekt i barnens ryggsäck. Dricksflaskan har ett praktiskt gömt sugrör och när det väl gömts undan stoppar locket vätska från att spilla. Bärhandtaget hjälper lillfingrar att komma åt sugröret. Den spillfria dricksflaskan för barn är en nödvändighet när barnet är på språng, vilket gör det roligare för ditt barn att hålla sig hydrerad. Silikonöverdraget ger ett bra grepp. Ett extra sugrör och munstycke ingår. Silikonöverdraget är präglat med Elphee och har söta hål formade som Elphees fotavtryck.

Material: Livsmedelskvalitet PP, livsmedelsgodkänd silikon. Storlek: Ø 6,5 x H 20 cm Volym: 350 ml Ålder: 12+ mån Tål maskindisk upp till 70°C Använd inte i mikrovågsugn.

Alla Done by Deers produkter är testade för att följa strikta europeiska standarder (EN 14350) och är därför helt säkra för barn att använda. Den är också testad och uppfyller EU:s regler för kontakt med livsmedel 10/2011 och 1935/2004.

Viktig information för dig: Sugrör är inte lämpliga för ett barn under 6 månader.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: