Sittdyna Air Grå

399 kr

Slut i lager

En modern, universell dyna som passar de flesta barnvagnar och bilbarnstolar och som ger högsta möjliga komfort, bekvämlighet och en lugn, djup sömn för ditt barn.
Hela kroppen, inklusive huvudet, är insvept i den högsta nivån av dämpning. En fjärilsformad kudde är fastsydd i den övre delen av innersulan och har antichockfunktioner för att garantera komfort och säkerhet. Dess utformning gör att man inte behöver trä på säkerhetsbältet. Den spacermesh som används i inlägget säkerställer luftcirkulationen tack vare sin höga andningsförmåga och låga fuktupptagning. Överdelen är tillverkad av den finaste bomullen. Det antiallergiska silikonväv som används för att fylla inlägget gör inlägget mjukt och smidigt och ger hög komfort för barnet. Silikonbollens fyllning minimerar också trycket och eliminerar behovet för barnet att vända sig från sida till sida.

Hög kvalitet på grund av produktens handgjorda karaktär.

Kan tvättas i maskin.

Material: 100 % bomull av högsta kvalitet, Öko-Tex 100-certifierad klass I.

Fyllning: antiallergiskt silikondun, distansväv (100 % polyester).

Mått: 4x40x75 cm.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002546