Power Haulers Lastbil 30 cm

Det ursprungliga priset var: 299 kr.Det nuvarande priset är: 239 kr.

I lager

Med Power Haulers Lastbil 30cm tar du kontroll! Dessa fordon har Motion Drive Technology som möjliggör roliga och intuitiva lekar med mycket action!

Med Motion Drive Technology, skjut fordonet framåt för att få motorn att snurra och aktivera lamporna. Tryck fordonet bakåt för att höra backup ljud. Flytta skopan eller soptippen för att höra hydrauliska ljud och blinka lamporna.

De funktioner som aktiveras av barnets interaktion med fordonet skapar en engagerande och realistisk CAT-upplevelse varje gång de leker.

Rekommenderad ålder: Från 3 år.
Batterier ingår.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006253