Essential Mist Electric Refill Air Freshener 20 ml

59 kr

I lager

Naturliga dofter för sinnet

Ge dina sinnen en resa med dofter av ananas, persika och vild mynta. Upplev den omvandlande effekten av essentiella oljor som lugnar och lyfter ditt sinne.

Modern doftupplevelse

Air Wick Essential Mist omdefinierar hur du upplever doft. Den förvandlar doften, som är berikad med naturliga essentiella oljor, till en förtrollande mist som fyller ditt hem med en uppfriskande doft.

Varje påfyllning ger upp till 45 dagars doft på låg inställning, vilket innebär att du kan njuta av långvarig fräschhet.

Anpassa efter dina preferenser

Luftfräscharen startar med en initial doftförstärkning som är dubbelt så kraftfull och fyller rummet med doft. Sedan kör enheten i en 8-timmars cykel, där den regelbundet släpper ut mist, för att sedan gå i standby-läge i 16 timmar.

Du har kontrollen över doftens intensitet. Välj mellan låg, med en 4-sekunders mistning (17 minuters paus), medium med en 5-sekunders mistning (12 minuters paus) eller hög med en 6-sekunders mistning (10 minuters paus).

Förvandla ditt hem till en fräsch och avslappnande plats med Air Wick Essential Mist Luftfräschare. Ge dina sinnen en modern doftupplevelse som varar länge och anpassa den efter dina preferenser. Skapa en atmosfär av harmoni och njut av varje ögonblick i ditt doftsprakande hem.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008092