Krypmuddar Stjärna Rosa

99 kr

I lager

Krypmuddar Stjärna – Ett Hjälpmedel för Krypande Barn

Krypmuddar Stjärna är det perfekta hjälpmedlet för små barn som håller på att lära sig krypa eller som redan är aktiva krypare. Dessa innovativa muddar är designade för att stödja ditt barns rörelse och utforskning.

Flexibla och Mjuka för Optimal Komfort

Med en flexibel och mjuk design är dessa krypmuddar bekväma för barnet att bära. De är lätta att dra på, antingen över byxor eller direkt på barnets ben, för att ge en skonsam och bekväm krypupplevelse.

Anti-Halkskydd för Säkerhet och Stabilitet

De funktionella silikonprickarna på Krypmuddar Stjärna fungerar som ett effektivt anti-halkskydd. Detta säkerställer att ditt barn får ett bra fäste på hala ytor, vilket ökar både säkerhet och stabilitet vid krypning.

Skyddar Kläder och Knän

Utöver att ge ett bättre fäste, hjälper dessa muddar också till att skydda barnets kläder från slitage. De skyddar även de små knäna från stickor och hårda underlag, vilket gör krypningen mer bekväm och mindre riskfylld.

One-Size Storlek för Alla Små Barn

Krypmuddar Stjärna har en one-size storlek som är anpassad för att passa alla små barns knän. Detta gör dem till ett mångsidigt och praktiskt hjälpmedel för varje familj med små barn.

Sammanfattning av Fördelar

Dessa krypmuddar är en utmärkt lösning för att underlätta och göra barnets krypning säkrare och bekvämare. Krypmuddar Stjärna är ett smart val för alla föräldrar som vill stödja sitt barns motoriska utveckling och utforskande natur.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000023