Vaxremsor 20 st Wax Strips Face for Normal Skin

59 kr

I lager

Veet Easy-Gel Wax Strips – Face är ansiktshårborttagningsremsor som har en perfekt storlek för att ta bort hår från överläppen, kinderna eller hakan.

De är redo att användas, så att du snabbt och enkelt kan ta bort det oönskade håret, utan att behöva lägga tid på förberedelser.

Veet Easy-Gel Wax Strips – Ansiktet tar inte upp mycket plats heller; du kan därför enkelt ta med dig dem på språng i din necessär, så du alltid har möjlighet att uppnå ett hårfritt resultat oavsett var du befinner dig.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006118