Dyklek Ringar 14 cm 4 st

69 kr

I lager

Dykspel ringar, 4 stycken, är en leksaksuppsättning som används för att skapa lekfulla vattenaktiviteter och övningar i poolen eller vattnet. Denna typ av set innehåller vanligtvis fyra ringar som är tillverkade av plast eller ett flytande material. Här är en beskrivning av hur dessa dykspel ringar vanligtvis fungerar. Dykspelsringarna är utformade för att sjunka och ligga på botten av poolen eller vattnet. De kan ha olika färger eller mönster för att vara synliga under vatten. Dessa ringar används ofta för lekar och övningar som syftar till att förbättra simkunnighet, vattenfärdigheter och koordination.

Storlek: 14 cm
Material: Silikon och plast
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007468