Träpussel Trollslända 9 bitar 15×15 cm

20 kr

Slut i lager

Tillverkad av träblock med giftfri vattenbaserad färg, ljusa färger och härlig form. Detta pussel kan användas till att träna barns fantasi, öga-handkoordination och färgigenkänning. En perfekt present till dina barn för födelsedagen, till jul, eller som en spontan present. Perfekt för småbarn över 3 år.

Storlek: 15 x 15 x 0.5 cm
Ålder: 3+ år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007385