Prinsess-set Blå 38×31 cm

129 kr

I lager

Det här prinsess-setet är en komplett leksaksuppsättning som innehåller allt barnet behöver för att klä upp sig som en glamorös prinsessa. Setet inkluderar en elegant väska där barnet kan förvara sina prinsessaccessoarer. Dessutom finns en gnistrande krona som ger en känsla av kunglighet och skapar en magisk atmosfär. Setet innehåller även prinsess-skor som barnet kan bära och leka i, samt smycken som kan inkluderas för att komplettera prinsesslooken. Denna typ av leksak ger barn möjlighet att låtsas vara prinsessor och skapa sina egna sagolika berättelser och äventyr.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007484