Emil i Lönneberga Barnservis 3-pack

349 kr

Slut i lager

Beskrivning

Emil i Lönneberga Barnservis 3-pack – En Perfekt Start för de Små

Utforska den helt fantastiska barnservisen med motiv från Emil i Lönneberga, presenterad i en smakfull förpackning. Detta set är en idealisk introduktion till måltider för de små, med en design som både är praktisk och estetiskt tilltalande.

Innehåll i Setet

Pip-mugg med spillsäkert lock: Utrustad med en silikonglidring för stabilitet och en spillsäkring som är lätt att rengöra. Lockets spillsäkring kan tas bort för äldre barn, vilket gör muggen mångsidig över tid.
Praktisk sugkopps-tallrik: Med lagom skålade sidor för att underlätta självständig ätning. Den har också en silikonglidring för ökad stabilitet.
Flat tallrik med halkskydd: Utrustad med en silikonglidring under för att stå stadigt på bordet, vilket minimerar spill.

Material och Skötselråd

Setet är tillverkat av 85% Melamin och 15% Silikon, med vissa delar i Polypropen (PP), vilket erbjuder hållbarhet och säkerhet vid matning. Sugkopps-tallriken och den platta tallriken klarar av maskindisk på 50 grader i övre hyllan, medan lockets spillsäkring till pip-muggen rekommenderas att diskas för hand. Observera att produkterna inte är lämpliga för mikrovågsugn.

Mått och Åldersanpassning

Sugkopps-tallrik: 5.7 x 15.5 cm
Pip-mugg: 9.7 x 11.7 x 8.1 cm, rymmer 180 ml
Flat tallrik med halkskydd: 2 x 21.8 cm
Åldersrekommendation: Lämplig för barn från +6 månader.

En Hyllning till Astrid Lindgren och Ilon Wikland

Denna barnservis är en hyllning till Astrid Lindgren, en av Sveriges mest älskade författare, och illustratören Ilon Wikland. Tillsammans har de skapat världar som fortsätter att förtrolla barn och vuxna över hela världen. Vi på Rätt Start är stolta över att få använda Wiklands verk på våra produkter, vilket gör varje måltid till en berättelsestund.

Artikelnr: MX-0010676

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.