Pepp Luxx Sittvagn Resevagn Graphite

Det ursprungliga priset var: 1 995 kr.Det nuvarande priset är: 1 197 kr.

Slut i lager

Beskrivning

Nuna PEPP Luxx Buggy Barnvagn i första klass. Om det inte är trasigt, sägs det, ska du inte laga det. Så det gjorde vi inte. Vi gjorde den bättre.

PEPP luxx är här. En helt ny version av den vassa lilla barnvagnen, utformad för att göra livet med små barn exklusivt. Praktisk, komfort för barnet, snygg körning – allt i ett fantastiskt totalpaket. Här är något för ditt (lilla) liv i lyx. Den smarta designen erbjuder en chic och unik åktur från det ögonblick då bebisen kommer till världen till småbarnsåren.

Två justerbara vadstöd gör små sovstunder bekväma. Den 3-punkts- eller 5-punkts antiloop-selen med snabbklickknappar ger ultimat säkerhet och trygghet. Bromssystemet är mycket enkelt att använda, med en knapptryckning – rotera bara framhjulen för att låsa dem på plats och förhindra att de rör sig. Den nya höga sitsen ger en bra utsikt över barnet och kan lutas tillbaka helt i tre lägen. Baby Progressive Suspension Technology för en bekväm och smidig resa. Höjdjusterbart handtag för både små och långa personer. Stor korg gör ärenden och shopping enklare. Stora hjul för den ultimata mjuk seglingsupplevelsen för sovande personer.

Specifikationer
Rekommenderad användning: Upp till 25 kg.
Färg: Graphite
Vikt: 9,76 kg
Material: Aluminium
Dimensioner: H-105 cm B-55 cm L-74 cm
Dimensioner (ihopfälld): H–26 cm B–55 cm L-83 cm

Artikelnr: MX-0001739
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.