Gör Din Egen Snö Kit

29 kr

Slut i lager

Gör din egen snö, oavsett väder, med Magik Snow.

Med Magik Snow kan du få det att snöa hela dagen, varje dag. Strö det på träd, dekorationer och till och med utomhus för att skapa realistiska scener. En tub ger en liter snö, tillsätt bara vatten och du har fluffig snö på nolltid. Säker och giftfri.

För bästa resultat, blanda med rumstempererat vatten i små mängder. Efter några dagar, när vattnet i den magiska snön börjar avdunsta, spraya bara lite mer vatten så expanderar den och blir fluffig igen. När pulvret är helt torrt kan det förvaras och användas igen.

Magic Snow är en fantastisk produkt för många timmars skoj för hela familjen och ger en extra touch av glamour.

En tub ger en liter snö

Säker och giftfri

Lämplig för användning inomhus och utomhus

Använd vatten med rumstemperatur

Svälj inte

Använd under vuxnas överinseende – inte lämplig för barn under 36 månader.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001705