Bindor Ultra + Wing 14 st

19 kr

Slut i lager

Tunn fjäderstoppning och perfekt passform förhindrar läckage. Speciellt designad för att passa din kropp och hålla sig på plats. Libresse Ultra+ har en barriär runt kanterna, en snabbabsorberande kärna och förbättrat läckageskydd på baksidan. Allt för att du ska känna dig trygg under hela din menstruationscykel, var du än är. Vid byte, rulla helt enkelt in den använda dynan i plasten och tryck ihop de förtejpade kanterna.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004387