Trillo LX Bältesstol Inkwell

1 395 kr

Slut i lager

Joie Trillo LX Booster Seat: Framåtvänd Bältestol för Optimal Säkerhet

Joie Trillo LX Booster Seat är en högkvalitativ, framåtvänd bältestol utformad för att ge barn i åldern 15-36 kg en säker och bekväm resa. Stolen är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda barnet vid sidokollisioner och ge stöd för huvud, kropp och rygg.

Guard Surround Safety™ och Justerbar Komfort

Med sina Guard Surround Safety™-paneler erbjuder Joie Trillo LX ett extra lager av sidoskydd, vilket förstärker säkerheten för barnet i bilen. Dessutom är nackstödet utrustat med sju enhandsjusteringar i höjdled, vilket gör att stolen enkelt kan anpassas för att passa barn i alla storlekar.

Designad för Barnets Bekvämlighet

Denna bältestol kommer med vadderade armstöd och två dolda mugghållare, vilket gör bilresorna både bekvämare och roligare för barnet. De färgkodade monteringsvägarna underlättar installationen av stolen i bilen, vilket sparar tid och minskar risken för felmontering.

Stabil och Säker Installation

Joie Trillo LX är utrustad med ISOSAFE-anslutningar, vilket håller stolen säkert på plats under resan. Dessa anslutningar är kompatibla även med bilar som inte har Isofix, vilket gör stolen till en flexibel lösning för olika fordonstyper.

Joie Trillo LX Booster Seat kombinerar säkerhet, komfort och enkel användning för att ge ditt barn en säker och njutbar resa, oavsett vart vägen leder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001767