Elbil för barn Porsche Cayenne Sport 12V

Det ursprungliga priset var: 7 999 kr.Det nuvarande priset är: 6 799 kr.

Slut i lager

Beskrivning

Porsche Cayenne S tvåsitsiga elfordon är officiellt licensierad av lyxbilsmärket Porsche. Den innehåller superroliga extrafunktioner som den riktiga Porschen som kommer att få barn i åldrarna 3 till 5 år att ha det bra. Upptäck alla dess funktioner och missa inte det!

Funktioner:

* Licensierad fordon. Denna 12V batteridrivna tvåsitsiga Porsche Cayenne S är officiellt testad och godkänd av märket, och är en kopia av exceptionellt hög kvalitet designad för barn från 3 år och uppåt.
* Bekväm och säker körning. Detta elfordon körs via gaspedalen för ökad realism och inkluderar även en elektrisk broms för ökad säkerhet. Den innehåller också en fjärrkontroll, så att föräldrar kan styra den.
* Roliga extrafunktioner. Injusas lyxiga Porsche Cayenne S har en frontpanel med FM-radio, USB-ingång, MP3-spelare och MicroSD-kort. Dess ratt, en trogen kopia av sin storebror, avger samma motorljud som den riktiga Porsche Cayenne. Dess fram- och bakljus drivs av LED-teknik.
* Garanti. Liksom alla elfordon från Injusa inkluderar denna seriemodell även 12V blybatteri och motsvarande laddare vid köpet. Naturligtvis följer de de krävande säkerhetsföreskrifter som Europeiska unionen fastställer för dessa barns elfordon.
* Produktmått: 134 x 81,5 x 58 cm (L x B x H). Produktvikt: 30 kg. Maximal vikt som stöds: 30 kg.
* Litiumbatteriet och laddaren är inte kompatibla med denna produkt.

Artikelnr: MX-0004362

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.