Elbil för barn Porsche Cayenne Sport 12V

7 999 kr

Slut i lager

Porsche Cayenne S tvåsitsiga elfordon är officiellt licensierad av lyxbilsmärket Porsche. Den innehåller superroliga extrafunktioner som den riktiga Porschen som kommer att få barn i åldrarna 3 till 5 år att ha det bra. Upptäck alla dess funktioner och missa inte det!

Funktioner:

* Licensierad fordon. Denna 12V batteridrivna tvåsitsiga Porsche Cayenne S är officiellt testad och godkänd av märket, och är en kopia av exceptionellt hög kvalitet designad för barn från 3 år och uppåt.
* Bekväm och säker körning. Detta elfordon körs via gaspedalen för ökad realism och inkluderar även en elektrisk broms för ökad säkerhet. Den innehåller också en fjärrkontroll, så att föräldrar kan styra den.
* Roliga extrafunktioner. Injusas lyxiga Porsche Cayenne S har en frontpanel med FM-radio, USB-ingång, MP3-spelare och MicroSD-kort. Dess ratt, en trogen kopia av sin storebror, avger samma motorljud som den riktiga Porsche Cayenne. Dess fram- och bakljus drivs av LED-teknik.
* Garanti. Liksom alla elfordon från Injusa inkluderar denna seriemodell även 12V blybatteri och motsvarande laddare vid köpet. Naturligtvis följer de de krävande säkerhetsföreskrifter som Europeiska unionen fastställer för dessa barns elfordon.
* Produktmått: 134 x 81,5 x 58 cm (L x B x H). Produktvikt: 30 kg. Maximal vikt som stöds: 30 kg.
* Litiumbatteriet och laddaren är inte kompatibla med denna produkt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004362