40%

Sneakers Daylight Glitter Blinkande Ljus LED

Det ursprungliga priset var: 650 kr.Det nuvarande priset är: 390 kr.

Beskrivning

Sneakers Daylight GlitterJR – Gnistra med Varje Steg

Höj din barns stil med de förtrollande Sneakers Daylight GlitterJR. Dessa sneakers är designade för både mode och skoj, med en andningsbar ovandel i mesh kombinerad med syntetisk mocka och en glittrande finish. Ditt barn kommer att lysa upp dagen med varje steg, tack vare den högkvalitativa EVA-yttersulan med blinkande LED-ljus.

Anpassningsbar Passform

Dessa lätta sneakers handlar om komfort och bekvämlighet. De levereras med elastiska snören och justerbara kardborrband som kan klippas för en snabb och enkel anpassning av passformen. Slipp krånglet med traditionella skosnören.

Andningsbar och Stilfull

Mesh- och syntetisk mocka-ovandelen inte bara ger andningsförmåga utan även en touch av glamour med sin glittrande finish. Oavsett om ditt barn är ute på en promenad eller springer runt håller dessa sneakers dem svala och moderiktiga.

Steg i Roligheter

Sneakers Daylight GlitterJR är inte bara skor; de är en lekfull upplevelse. De blinkande LED-ljusen i EVA-yttersulan gör varje steg till ett äventyr. Titta på ditt barns ansikte lysa upp när de går, springer och leker med sina lysande sneakers.

Artikelnr:

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.