Loopy och Lotta Aktivitetsspiral 30 cm

299 kr

Slut i lager

Aktivietsleksak med djurhängen att gripa, känna på och leka med. Främjar grepp- och känselsinne samt finmotorik, för spädbarn och småbarn från födseln. Med den söta flodhästen Loopy och den gulliga giraffen Lotta har bebisen sina två bästa vänner alltid vid sin sida från födseln – oavsett om det är i bilen på vägen eller hemma. De små tygdjursleksakerna lockar med sin färgstarka blandning av funktioner och färger till att observera, leka och gripa, och tränar hand-öga-koordinationen. Första motorikleksaken för flickor och pojkar: Med skallra, pip, spegel och djurljud. Spiralkedjan kan enkelt fästas till vaggan, lekhagen, barnvagnen eller babyskyddet tack vare de rörliga hängena och kan tvättas vid 30°C.

Storlek: 30 cm
Material: Plysch/tyg
Ålder: O+ mån
Maskintvätt 30° C

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007185