Amningsfilt Snuttefilt Bitis Quilt Choklad 100×85 cm

330 kr

I lager

Beskrivning

Unik amningsfilt i muslin

Doomoo Amnings/Snuttefilt med Bitis kombinerar funktionalitet med design för att skapa den ultimata amningsupplevelsen. Tillverkad av ultramjuk quiltad organisk bomull, erbjuder denna filt exceptionell komfort för både mamma och barn.

Smart design med silikonring

Silikonringen som medföljer filten gör det enkelt att fästa den runt vuxnas hals och fungerar även som en bitring. Denna innovativa lösning är perfekt för att lindra kliande tandkött hos tandbildande spädbarn.

Amning i avskildhet

Filten är designad för att ge fullständig avskildhet under amning, vilket gör det möjligt för mödrar att amma sina barn diskret och bekvämt, oavsett var de befinner sig.

Multifunktionell användning

Utöver att vara en amningsfilt, fungerar Doomoo Amnings/Snuttefilt med Bitis även utmärkt som en snuttefilt som erbjuder trygghet och komfort för ditt barn.

Tillgänglig i många färger

Denna produkt finns tillgänglig i ett brett urval av härliga färger, vilket gör det lätt att hitta en som passar just din stil.

Ekologisk och certifierad kvalitet

Tillverkad av GOTS och OEKO-TEX-certifierad ekologisk bomull i muslin, garanterar denna filt att du väljer en produkt som är både miljövänlig och säker för ditt barn.

Lätt att bära och sköta om

Med sina praktiska mått på 85x100cm och tillverkad av 100% ekologisk bomull, är filten inte bara lätt att ta med sig överallt men också enkel att tvätta och torktumla på låg värme.

Artikelnr: MX-0010857

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.